Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, для федерального этапу потрібно вказати дату народження колишньої дружини. Якщо не має змоги надати цю інформацію це не дуже критично?може в когось було щось подібне?
-
Дякую
-
Там на скільки я пам'ятаю, вони самі на сайті пишуть, що якщо не має всій інформації, то вказуйте, що відомо. Думаю саме тому ті поля не є обов'язковими для заповнення. Але все одно, краще писати листа, щоб було підтвердження того, що ви не пропустили помилково цю дату, а не маєте відповіді
-
Дякую
-
Всим привіт! Скажіть, будь ласка, я щось пропустила, бо почула інфо, що змінився перелік професій по яким не треба здавали англійську, чи це правда?
-
Питания: у мене є job description, як зрозуміти під який NOC ircc буде підганяти? Чи вибраний NOC повинен приблизно відповідати job description, на власний розсуд?
-
Підкажіть будь ласка, чи можна буде податися на work permit extension after March 31,2024 ? Бачив десь інформацію, що можна податися, просто заявка буде платною. Дякую.
-
Дякую. Я вже оновлював дані, відправляв на мейл і через форму. Отримав підтвердження і все, тишина.