Імміграція до Манітоби
-
Аа, то вам для неї треба. Я трохи не так зрозуміла. То вам треба звичайний референс? То просто беріть з відділу кадрів лист де буде писати що така-то працювала викладачем на повну ставку (фул тайм) таку-то кількість годин на тиждень, отримувала за це таку-то оплату на місяць і виконувала такі-то обов‘язки. А і з такого- то по таке-то число/місяць/рік тощо. Ну і там всі печатки.
-
В Дії неможливо його замовити Лише через особистий кабінет на сайті МВС
-
дякую😊
-
Якщо ви подаєтесь на номінацію і в подальшому на PR, то зайдіть у специфікацію професій NOC. Там оберіть згідно ваших обов‘язків той номер NOC, який підходить. І вже при подачі можете використовувати ті обов‘язки, що сходяться з тими що в описі NOC. Плюс додайте пару додаткових з вашого переліку, яких там немає.
-
А якщо мої посадові інструкції займають 5 аркушів А4 розміром шрифту 12 пт? Я вчитель, тут ніби і так зрозумілі мої обов'язки... На Вашу думку, чи можна написати просто які предмети викладала та в яких класах? Бо я викладаю предмети початкової школи та інформатику з 2 по 9 клас.
-
На сайті vfs вказана точна вартість. Там залежить від декількох пунктів
-
А яка саме сума за зворотню доставку? Бо я маю вже стару інфу
-
Доброго дня, хтось володіє інформацією що потрібно зробити для відправки паспорта на вклейку візи кур'єром?
-
Підкажіть будь ласка, я за останні 5-10 років, маю лише 2 роки праці яку дійсно можу підтвердити, увесь останній час це не офіційне працевлаштування або фопи в яких я не зможу отримати реальні референси від кастомерів, скажіть чи вказувати такий досвід ? Чи е можливість вказувати про не офіційне, чи вказувати що анимплойд ? Ало це стрьомно звучить якось
-
Доброго дня, таке питання: в вимогах до refference letter є пункт benefits для кожної з займаних посад, це потрібно вказувати ставку яку ти отримував на кожній з посад чи щось інше?