Імміграція до Манітоби
-
Не виходить прилінкувати, що можна спробувати?
-
Ні, не обов’язково, але так ви зможете бачити рухи по вашій заявці. Я прилінкувала, коли вже отримала aor.
-
Я заходжу в свій старий акаунт, де знімав обмеження півтора роки тому, натискаю лінк-далі вводжу дані (пробував Uci and last name та Application number and Uci) але нічого не вийшло
-
Спробую, дякую!
-
То може має сенс створити новий
-
Я теж так подумав що треба створить новий
-
Які документи на родичів треба також в закріплених десь ? Не підкажете?
-
Не знаю може свідоцтва про народження і одруження їхні. Я по далеких там по моєму не треба доказувати
-
Вітаємо, Volodymyr Gutnyk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Цікаво як швидко підтверджують бріджинг Якщо я подамся на подовження паспорту в січні 2025 А перміт мій до березня 2025 То все ок буде? Вони також дають якийсь документ який дозволяє бути легально поки його роблять?
-
Всім привіт, потрібна порада. Маю неофіційний стаж роботи в Україні, будівельні роботи, можу долучити листи від колег, від клієнтів, але документально нічого не можу підтвердити. Чи варто клеймити той досвід. Без нього, нажаль, не вистарчає балів для спецвибірки. Хтось клеймив такий досвід? Дякую.