Імміграція до Манітоби
-
А тепер виходить що й до того можуть докулупатись
-
Вони пишуть вказувати роботу за останні п'ять років то я ж не вказую роботи до 2019 року
-
При заповненні номінаційної аплікації потрібно внести інформацію в Application History. Я оновлювала цього року перміт на можливе продовження на рік. Це потрібно десь спочатку оновити інформацію а потім вносити її в аплікацію, чи можна вже новий перміт внести?
-
То якщо мені з 2014 то додавати на номінацію цю довідку з роботи старої
-
Усім доброго дня! Пане @western9 , підкажіть будь-ласка: знаю, що профіль EOI оновлювати можна і потрібно, якщо щось змінилось ,але чи впливає це на загальний бал? Скажімо, в момент сабміту профілю бал був умовних 750 балів, потім людина підтягла і здала французьку через якийсь час, то чи при внесенні цієї інформації бал збільшиться до 775? Чи буде профіль рік висіти з початковим балом? Дякую
-
Не знаю мені казали що потрібен якийсь ок5 до книжки.
-
Скажіть якщо вже засабмітити з документами номінацію , то потім ще можна додати документи?
-
Якщо ви ЛЛА ще не отримали то можна думаю редагувати , але це пан WES знає краще.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно сплачувати суму при оформленні ворк перміту. Мама подала заявку ще в березні, коли можна було подаватись безоплатно. Чи можливо я щось не зрозумів, і потрібно платити 255 доларів?!