Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно сплачувати суму при оформленні ворк перміту. Мама подала заявку ще в березні, коли можна було подаватись безоплатно. Чи можливо я щось не зрозумів, і потрібно платити 255 доларів?!
-
Скажіть будь ласка, якщо при подачі на ЕОІ клеймила 1 рік досвіду за останні 5 років, то я маю документи подати лише від цього роботодавця? Чому питаю - мала ще 8 місяців ФОП. З того всього маю лише витяг з ЄДР та ОК5 Чи я маю зараз описувати детально всі останні 5 років без пропусків, пояснюючи і оцей ФОП, чи лише подавати інформацію про той 1 рік який заклеймила +канадський досвід? Дякую завчасно
-
Хочу ще запитати про назву файлів. Чи є якийсь прям шаблон як правильно їх називати? Чи це лише для наступного етапу? На провінційному є якісь вимоги, чи достатньо буде назвати "Passport_Anna" "Birth certificate_Anna" і тд? В відео не знайшла інформації щодо цього, в закріплених наче теж
-
Unemployment period, ніколи не записуйте це як домогосподарка
-
Чому?
-
Бо за цю роботи неможливо отримувати винагороду в грошовому еквіваленті. В цьому розумінні цей період коректно писати unemployment
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка: 1. Чи потрібно повідомляти провінційну міграційну про зміну роботи НЕ основного апліканта? Якщо так, то як це зробити? Бо онлайн форма лише для основного апліканта. 2. Отримали на дитину новий стаді перміт. Як оторимати нову хелс карту? Чи взагалі її потрібно отримувати? Знайшов на сайті нову реєстрацію. Чи це те, що потрібно? Буду вдячний!
-
Ну ви знаєте краще сидіти на хлібі з водою ніж працювати там де я працювала 🥹
-
Зараз стільки звільнень. Що страшно😣
-
Цікаво 🤔 в мене колега після одруження і до 2020 року не працювала жодного дня. Майже 15 років була домогосподарка, що і написала в аплікації. Вона головний аплікант. Пр отримали :) Housewife=unemployed