Імміграція до Манітоби
-
Unemployment period, ніколи не записуйте це як домогосподарка
-
Чому?
-
Бо за цю роботи неможливо отримувати винагороду в грошовому еквіваленті. В цьому розумінні цей період коректно писати unemployment
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка: 1. Чи потрібно повідомляти провінційну міграційну про зміну роботи НЕ основного апліканта? Якщо так, то як це зробити? Бо онлайн форма лише для основного апліканта. 2. Отримали на дитину новий стаді перміт. Як оторимати нову хелс карту? Чи взагалі її потрібно отримувати? Знайшов на сайті нову реєстрацію. Чи це те, що потрібно? Буду вдячний!
-
Ну ви знаєте краще сидіти на хлібі з водою ніж працювати там де я працювала 🥹
-
Зараз стільки звільнень. Що страшно😣
-
Цікаво 🤔 в мене колега після одруження і до 2020 року не працювала жодного дня. Майже 15 років була домогосподарка, що і написала в аплікації. Вона головний аплікант. Пр отримали :) Housewife=unemployed
-
Всім привіт мій директор повідомив що я буду звільнена через тиждень . Я не впевнений що зможу найти роботу за тиждень . Як EI вплине на мій федеральний процес ?
-
при заповненні анкет на візу поголовно всі писали період який неможливо підтвердити документально - домогосподарка. безробітний навряд чи хтось вказував. у всіх відео порадах на ютуб жодного разу не бачила щоб радили писати безробітня/безробітний, аргументація була така - ви щось робили а не просто висіли каменем на шиї суспільства. я не претендую на експертність це просто як факт. я теж всі пробіли в роботі вказувала як домогосподарка.
-
Мені прикро, що ви мали такий досвід! Бажаю, як найшвидше знайти роботу, яка не буде вам в тягар👏🏼
-
Цікаво 🤔 в мене колега після одруження і до 2020 року не працювала жодного дня. Майже 15 років була домогосподарка, що і написала в аплікації. Вона головний аплікант. Пр отримали :) кожен кейс -унікальний. А housewife і є unemployed, але більше обʼємне поняття, бо зрозуміло, що людина не працювала, а доглядала за домом, дітьми і готувала чоловіку борщ 😅
-
Ви маєте на увазі DECLARATION FROM NON-ACCOMPANYING? This form must be: filled out by the non-accompanying parent/guardian, including former spouse or former common-law partner and; witnessed by a notary public. You must complete one (1) form per child immigrating to Canada without both parents or guardians.