Імміграція до Манітоби
-
Краще щоб директор написав до 2021 і все для номінації
-
Так а по критеріях їм моя довідка з роботи може не сподобатись якщо буде до 2018- 2024 а я вказала 3 роки стажу плюс видно по паспорті що була у Польщі не зрозуміють чому до 2024 ..
-
Я думаю краще іноді не дописати щоб не було лишніх питань і підозр...
-
Так CEC (Canadian Experience Class) це федеральна програма, а не номінація, наскільки я зрозумів. І туди можна податись незалежно від провінції. Проблема в тому що я подався як FSW де працюю більше року, але відчуваю що грозить звільнення тупо через неприязнь до українців. От і думаю що робити. А по програмі CEC потрібен тільки експіріенс більше року і англійська здана, що зараз є. От думаю чи можу я податись на цю програму. Тому що як звільнять думаю номінація по FSW само собою пропаде.
-
Federal program то Express entry там бал має бути 820 якщо є лла і подаватись на номінаційну але немає 820 то виходить федеральний не виходить.
-
Вітаємо, Сергей! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua