Імміграція до Манітоби
-
скільки років він там вчився після закінчення шкільної програми, стільки і вказуйте. one year post secondary or one post-secondary of two years
-
Скажіть, будь ласка, чи можливо вказувати "в друзях та родичах" в Манітобі своїх дорослих дітей, що приїхали паралельно з нами , але імігрують самостійно? І також , власне, друзів, які теж приїхали і поки не мають ПР? Чи це вже зайве і особливо офіцер уваги на це не звертає?) Дякую щиро за відповідь!)
-
Задавали в там і там. Нам більше сподобалося у коледжі. Але це наша суб'єктивна точка зору )
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка хто вже отримував номінацію і було більше ніж 1 людина в заявці. При отримання номінації в nominee name було ім’я лише головного апліканта? Або всіх членів родини?
-
Вітаємо, Zoriana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В номінації головний аплікант тільки.
-
Там є вимогою для друзів, краще не вказувати.
-
Заздалегiдь Щиро Дякую
-
Пан Wes, пiдкажiть будь - ласка, в номiнацii не пишемо housewife, тiльки роботи( я так зрозумiла), тобто мiж роботами буде час, кiлька мiсяцiв 🤔 Та друге питання, по роботi , була фул тайм 40 годин 8 мiсяцiв , зараз та сама робота,але годин 23, парт тайм, як правильно позначити в роздiлi employment - part or full time, клеймила фул тайм, Але зараз вона парт тайм
-
В мене було 2.5 місяців
-
Всим привіт! Підкажіть, хто замовляв довідку несудимості з Польщі? Якщо немає польських банківських карт, як заплатити?
-
Вибiрка по балам, зв язку з Манiтобою ( через друзiв, роботу)
-
Добрий день. Поясніть, будь ласка, що таке "вибірка" і як це працює?
-
Шукав інформацію в чаті, багато знайшов, але є питання, с приводу атестата школи, в дії є, пластикового немає, як відновити саме пластик? Чи через дію зараз достатньо, дякую за відповідь
-
Відео 1. t.me/uccmb/146058
-
Скажіть будь ласка що тут потрібно вписувати «institution” , назву місця де я збираюсь здавати цей тест ? Якщо немає в переліку то просто вписати свою ?
-
Не пам ятаю такого, там потрiбно обрати провiнцiю, мiсто,де Ви будете здавати тест, та там з явиться перелiк мiсць ,де можна у Вiннiпезi здати селпiп
-
Це поле не потрібно заповнювати, ви обираєте, вище, що здаєте тест для іміграціїї і все.
-
Можливо Ви вибрали тест для навчання, не ,general ?
-
Дякую , за відповідь. Не розумію , чому у мене так. Я вибираю Вінніпег і місце і потім коли переходжу далі , то зʼявляється ось це (((
22 Jan 2023, 05:40
146596/230471
6 minutes ago