Імміграція до Манітоби
-
Не може бути більше 500 балів. Тобто 550 або 750 неможливо клеймети.
-
Нема ні друзів, ні родичів. Тільки я і мій хлопець. Почали працювати одночасно. 1го березня прилетіла, він 15 березня. Змогла знайти роботу якнайшвидше
-
Нi, я до питання про swo
-
Чоловік мав на 3 роки до 2025,а дали до 2027 року
-
Може у вас друзi чи родичi живуть тут?
-
Дмитро щиро дякую за поради і допомогу. Подали на продовження ворк перміту чоловіку то добавити дозвіл на 2 роки. Дякую,нехай Бог вас благословить,щоб все у вас було як найкраще. Дякую за запис відео покрокова подачі на продовження
-
Доброго дня. Якщо я щойно почала свою роботу (тільки 3тя неділя буде), тобто я ще не маю навіть 6міс стажу в Канаді. Але до цього було більше 5 років стажу в Україні. То я не пройду ні по якій програмі (SWM / SWO)?
-
Народ, питання таке. Прийшов LAA, я збираюся подавати за себе і чоловіка. Чоловік в Україні, виїхати не може. Наскільки важливо те, що він зараз не тут і Бог його знає, коли він зможе приїхати? Медогляд і всі ці штуки (біометрію) може і в Києві пройти, наскільки я розумію. Віза в нього до 27го. Він мені каже забити і подавати тільки за себе. А як, як лінтяй-ледащо, хочу все заразом зробити і всьо. Поділіться, прошу, думками.
-
Вам не потрібно, щоб чоловік був в Канаді, щоб подати його як супроводжуючого вас по іміграціі
-
Зараз не можете податися
-
У міграційний центр що на Аделаіде 100, потрібно мати апойтмент щоб завірити переклад? Або у живій черзі все відбувається?
-
Супер! А коли ви подавались?
-
Просто приходите, майте при собі айді та ворк перміт
-
В березні подавали Мені,чоловіку і сину продовжили термін на 2 роки
-
привіт, якщо на провінційний етап не клеймили мову, бо TEER дозволяв. то на федеральний етап всеодно потрібно здавати тест?
-
Скільки років мін треба вчитись в Манітобі щоб попасти під спец вибірку SWM ?
-
Дякую.
-
дякую 🙂
-
Не потрібно
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка.🙏 Прийшло повідомлення що я успішно привʼязала свою заявку до онлайн-облікового запису. Але я не можу зареєструватися в трекер аккаунті. Пише, що данні невірні. Вводжу тільки UCI , номер заявки, свої імʼя і прізвище, дату народження і країну народження. Там неможливо помилитися. Номера копіювала. Можливо хтось стикався з такою проблемою…. Буду вдячна за допомогу.
22 Jan 2023, 05:40
146630/229476
18 minutes ago