Імміграція до Манітоби
-
Ні, оцінки (додаток) обов'язково.
-
Пробий пошуком по чату, десь вже згадували це
-
Тільки фул тайм на одного з роботодавців, бо це є головна умова при подачі по любій програмі
-
Головна умова - наявність дійсного мовного іспиту та український паспорт.
-
Головна умова - фул тайм робота.
-
Вибачте, що задаю питання, яке мабуть вже задавали тут сотні разів. Якщо я набираю 60 балів, але при цьому живу і працюю в Манітобі більше року безперервно, я все одно можу йти по SWO і попасти в ту українську вибірку (при подачі до 30 квітня)? Просто раніше бачив відповіді, що для тих хто продовжує працювати 6+ місяців безперервно, доступно тільки SWM, а зараз кажуть, що 60+ балів навіть з постійною роботою магічно переносять тебе до SWO в українську вибірку.
-
Я не працюю в MPNP та не компетентний в данному питанні. Усі тут мають тільки уявне розуміння як це працює
-
Ок, а як саме відбувається та магія? Якщо вказуєш що працюєш зараз в Манітобі, то воно пише, що я відповідаю вимогам SWM, відповідно подача йде по цій програмі. Потім просто приходить лист щастя, що я попав в SWO+спецвибірка? Це гарантовано так завжди чи треба обрати щось інше при подачі?
-
Доброго вечора. Дуже важливе питання не можемо знайти точну відповідь. Можливо ви стикатися і зможете відповісти будемо дуже вдячні. Дружина нашого друга з дітьми вилетіла з Канади через 2 тижні після першого в'їзду не пройшовши медичний екзамен. Вона планує повернутися в Канаду протягом 2 місяців. 1.Чи можуть виникнути проблеми при повторному в'їзді, чи зможуть вони пройти мед.екзам в Канаді? 2.Чи можливо краще їм буде пройти його в Європі або (є адреса в Києві наче) до повторного вїзду?