Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Dmytro! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Питання чи хтось робив закордонний паспорт в Вашингтоні або іншому місті США, чи приймають вони документи Канади? Ворк перміт та водійські посвідчення?
-
Так, я маю візу
-
Дзвонив до офіцера іміграційного і він сказав, що все нормально, чекайте наступні кроки. Шось мені підсказує, що вони там дуже довго якийсь конкретний момент перевіряють. Замовив детальний розпис із їхніми замітками, подивимось як там все "гаразд" і тільки треба чекати пів життя )
-
Тобто ці друзі можуть бути нові? У мене до прикладу є тут друг канадець, який зможе виступити такою підтримкою, але я з ним познайомився рік тому.