Імміграція до Манітоби
-
так, на сайті написано що робите кабінет та подаєте їм документи в кабінеті свому, але в роботу вони їх візьмуть тільки коли отримають підтвердження з організації з перекліку затверджених. В Україні то аппостіль.юа. В Вініпезі також є, але туди мені не вдалося попасти ніяк, приймають тільки по запису, а записатися не можливо. Я вже писала раніше про свій досвід з ними, сміх і годі
-
Ви давно робили? Зараз через війну не всі можуть зібрати та відправити документи в апостіль. То вес зробили подачу через сайт напряму. Зараз немає змоги підтвердити 100%, знаючи хай підкажуть.
-
не чула, мої документи висіли 4 тижні на паузі, хоть і відправила їм на пряму. Коли подалась через Україну і вони запустили в роботу і підтвердили відправку зі своєі сторони, то змінився стату в кабінеті на « в процесі евалюції». І WES мені написали що будемо чекати ваші документи з відповідної організації. Якщо чули то дайте офіційну інфо або ссилку людям.
-
Вже наче приймає без того посередника.
-
Ірогю, досить вже постити своє повідомлення. Вже декілька постів було. Крім того чат не правильний.
-
А скажіть буть ласка ви просто перекладали у цього перекладача і відправляли імміграційним офіцерам? Нічого не треба було засвідчувати далі? Я трошки заплуталася. Наче говорять що перекладач має бути лицензований в Канаді. Допоможіть будь-ласка зрозуміти.
-
Здається 2-х бедрумний юніт на 2-му поверсі приватного будинку з окремим входом в районі St.Vital з паркомісцем на задньому подвір‘ї, laundry-in, pets friendly. Орендна плата - $1400. Поруч є школи, супермаркети, автобусна зупинка, басейн і т.д. За інформацією звертайтеся 204-881-5198
-
Референс це інше. Там є обов'язки, досягнення та т.п.
-
Так це employment letter. Кожний НR думаю знає що вам треба. Цей лист підтвердження, що ви працюєте та на яких умовах
-
Добро дня. В мене така ситуація. Диплом бакалавра вже з апостильем та він ізначально на 2х мовах : українська та англійська. Можна його відразу відсилати на еволюцію в ВЕС? В кого була така ситуація? На сайті ВЕС читаю що його треба верифікувати через ENIC, але в мене вже апостиль є.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Шкода, то напевно про Торонто була інформація
-
Якщо одна компанія на всі пересадки то теж спробуйте
-
Якщо в вас квиток одним броньовим кодом (6 англійських букв) на всі пересадки по Канаді, то попросіть перебронювати рейс
-
На даний момент сиджу в Монреалі, ніякої окремої черги не має
-
Кажуть, що для українців окрема черга, чи то всі 70 українці?