Імміграція до Манітоби
-
та хто знає на коли😅 але я і чоловік, долетіти, оплатити сам паспорт, скільки він до речі коштує ?, переночувати скоріше за все.. та й думаю набіжить
-
і ви слот сам якось ловили?
-
а там є взагалі різниця в яке місто летіти? які до Манітоби прив’язані , не підскажете де почитати про це інфу?
-
дякую за відповідь ☺️
-
Тобто купують?? Просто неможливо здійснити запис на виготовлення нового паспорту?
-
Закордонний паспорт не потрібно в межах Канади. Для подорожей закордон, вам потрібно мати ПР картку та діючий паспорт.
-
Довідки про несудимість потрібні аж на федеральний етап, після номінації
-
Хто підкаже, якщо зараз здати тест з мови та подати зацікавленість на спецвиборку до 30 квітня, усі довідки про відсутність судимості та то що, треба буде потім подавати чи одразу?
-
Ви головне тест з мови забукайте Бо вчора були найближчі вже на 24.04 плюс я так розумію пару днів очікувати результат
-
Переклади потрібно буде завантажити коли дістанеш зацікавленість ?
-
І всі переклади також на федеральному етапі?
-
А які доки потрібно мати для першої заяви? Тільки тест з мови?
-
В Саскатуні найближчий на 20 був, за інші міста продивіться
-
Там є на 10 квітня дати
-
Зараз гадаю їхати до Альберти здати
-
Та є місця Вінніпег
-
Добрий день. Питання: якщо я працювала в одного роботодавця з 02 травня 2023 по 03 січня 2024 і в другого роботадравця з 04 січня 2024 і дотепер - це можна вважати як безперервний стаж у Канаді? І клеймити рік стажу (на початку червня)?
-
Подивіться відео в закріплених. Там купа документів, сімʼя, освіта, робота.
-
Привет ребят, есть вопрос, я тикеты делаю для работы на нефти уже наделю, все идёт хорошо, почти все тикеты готовы, кроме одного, это онлайн курс TDG, там теория, а в конце тест на 40 вопросов, я застрял на этом, у кого получилось, можете подсказать пожалуйста, буду очень благодарен, заранее спасибо.
-
Мінімальний бал 4 по свм? Якщо менше то можна не включати результати тесту? Доброго дня
22 Jan 2023, 05:40
147366/235154
6 minutes ago