Імміграція до Манітоби
-
Переклади потрібно буде завантажити коли дістанеш зацікавленість ?
-
І всі переклади також на федеральному етапі?
-
А які доки потрібно мати для першої заяви? Тільки тест з мови?
-
В Саскатуні найближчий на 20 був, за інші міста продивіться
-
Там є на 10 квітня дати
-
Зараз гадаю їхати до Альберти здати
-
Та є місця Вінніпег
-
Добрий день. Питання: якщо я працювала в одного роботодавця з 02 травня 2023 по 03 січня 2024 і в другого роботадравця з 04 січня 2024 і дотепер - це можна вважати як безперервний стаж у Канаді? І клеймити рік стажу (на початку червня)?
-
Подивіться відео в закріплених. Там купа документів, сімʼя, освіта, робота.
-
Привет ребят, есть вопрос, я тикеты делаю для работы на нефти уже наделю, все идёт хорошо, почти все тикеты готовы, кроме одного, это онлайн курс TDG, там теория, а в конце тест на 40 вопросов, я застрял на этом, у кого получилось, можете подсказать пожалуйста, буду очень благодарен, заранее спасибо.
-
Мінімальний бал 4 по свм? Якщо менше то можна не включати результати тесту? Доброго дня
-
@gonardfreeman хоче кікнути @Kerry07 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Якщо менше - не пропустить. Але й під спецвибірку без англійської ніяк 🤷♀
-
@banofbot
-
Так оце ж і питання, якщо по одному модулю 3 або менше то інші в яких більше вони дадуть бали? Бо там кожен модуль рахується окремо по балам
-
Тема легша може попастись...
-
Просто по SWM Ви не скоро пройдете. А без англійської то й взагалі мабуть не пройдете. Тож перездавати таки пізніше прийдеться.
-
Прям зараз відкриваю з компьютера конкретно цей центр і показує найближче 25 квітня Чи її вже забрали за ці 20 хвилин чи хз
-
Тільки результат отримав, не думаю що я за ці 10 хвилин став краще її знати)
-
А перездати англійську?
22 Jan 2023, 05:40
147375/230617
4 minutes ago