Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, дуже потрібна порада. Чекаю на ворк перміт в аеропорту і дуже велика черга через яку скоріше за все не встигну на наступний рейс. Підкажіть будь ласка, чи можливо зробити ворк перміт не в аеропорту або хоча б не в першому аеропорту до якого вперше прилітаю до Канади? Дякую за допомого
-
Нічого, не турбуйтесь, відправте разом із новим паспортом супровідного листа. Можете ще й ксеро старого додати. Letter of explanation. Напишіть, що це новий паспорт. Там є дата дійсності старого та нового, гадаю, що все зрозуміло буде. В аплікації не обов'язково повинно змінитись, бо то довгий процес. Вкажіть у листі, що ви додавали нові дані через кризову форму такого-то числа
-
Я дуже вибачаюся за це повідомлення, погано сплю останнім часом, шукала квитки з Франції до Вінніпегу і забула, що Монреаль є і у Канаді 🤦♀ Коли зрозуміла, посміялась із себе та пішла пити каву)
-
Там старий паспорт. Я не бачу змін після листа в кризову форму. І коли прийде запит на вклейку я не розумію де подивитися який паспорт відправити
-
Підкажіть будь-ласка в цю суму входить багаж? Ми купили квитки на рейс Монреаль-Вінніпег 20.09 двох дорослих і трьох річну дитину,обійшлись вони нам в 1420€. Після того як прийшов квиток на емейл,ручна поклажа ввійшла,а за багаж начебто треба буде оплачувати при реєстраціі
-
На всякий випадок вкладіть у паспорт коротеньке пояснення, що це новий паспорт, про що повідомили через кризову форму. Не пишіть твір, але викладіть суть, що аплікант той самий, просто отримали новий паспорт поки розглядали аплікацію - може допоможе!
-
А в листі на вклейку є номер паспорта? І на який номер телефонували?
-
А де брати анкети волонтерів. Я буду летіти з дітьми. І тому дуже цікавить?
-
Заповніть анкету волонтерів, щоб вони знали, коли ви прилітаєте