Імміграція до Манітоби
-
Я теж про це думала. Може повезе)))
-
Так, слот ловили ще літом. Майже два місяці не могли зловити. Потім після декількох порад в чатах, десь за два тижні зловили во всі три консульства (потім відмінили два, полетіли в Торонто)
-
Десь мені попадалось, що з Манітоби треба летіти до Торонто. Але багато людей літали і до Едмонтону, і до Оттави
-
А якщо люди на провінційному етапі , і закінчується ворк перміт, що у таких випадках роблять ?
-
Добрий вечір , а якщо народилась дитина тут в Канаді, після подачі на номінацію якої ще не отримав , то потрібно дитину добавляти як depends? Чи це взагалі не потрібно робити.
-
Ми ловили ще коли не треба було через Дію. Я не знаю, чи можна зараз ще так ловити, чи ні. Якщо можна, то ловити не з айфона, а з андроїда. Або з ноутбука. Обов’язково зробити автозаповнення, бо на все про все у Вас буде секунд 5-7
-
Ловлю себе на думці, що Канада - це найкраща країна для життя! Її приваблива атмосфера, глибокий рівень культурного розмаїття та економічних можливостей роблять її місцем, де хочеться залишатись назавжди. Тут ти відчуваєш себе, як вдома. Готовий наполегливо працювати, задля того, щоб стати частиною цієї неймовірної спільноти. Усім бажаю успіху на шляху до своєї мети, головне не здаватись та наполегливо рухатись у цьому напрямку. Усе буде добре!