Імміграція до Манітоби
-
Я так розумію, що сьогодні була вибірка? Бо родичам прийшов лист LLA
-
685, roofer, 1 рік досвіду
-
Виглядає на звичну вибірку. Чекаємо на новини
-
Як зробити паспорт порадьте хто недавно робив бо я ніби в очікуванні на цю чергу через дію і ніхто не відповідає.дітям до 12 років як можливо зробити онлайн замовити неможливо?
-
У мене така сама ситуацiя
-
Вітаю! Є таке питання: продовжив ворк перміт, але при отриманні помітив, що там помилка в даних. Хто стикався з цим? Чув, що можуть поміняти на виправлений в аеропорту Вінніпега, це правда?
-
Не можна, треба писати їм
-
Підкажіть пліз, як довго чекали на продовження? І на скільки продовжили , якщо не секрет)) Бо я теж подала , то цікавлюсь ) дякую
-
Якщо помилку зробили в аеропорту - то поміняють. Якщо при продовженні, то тільки онлайн. Знайомі їздили в аеропорт, отримали таку відповідь
-
Знайомому при отриманні Торонто теж з помилкою видали. Він зміг поміняти в аеропорту Вінніпега за кілька днів. Тому хотів дізнатись може хто ще так робив?
-
Я думаю , це вже не така велика буде проблема, дивлячись ще яка помилка, якщо паспортні дані якісь, то це окей, бо мені так видали перший 1 буква паспорта не вірна була , я дзвонила в ircc , вони сказали нам то неважливо, нам головне піб та дата народження)
-
Дякую! Але тепер треба виправити помилку..
-
Супер)вітаю🤞🏻
-
Та не так довго, десь 3й тиждень, мені просто цікаво як воно 😂
-
Я чекав близько місяця. Видали ще на 3 роки
-
а скільки вже Ви чекаєте?
-
Зрозумів. Дякую за відповідь!
-
У мене країну народження вказали не ту
-
Вибачте якщо гроші добавились треба змінити в аплікації цифру
-
Добрий день.чи можна міняти роботу коли подалися на номінацію?робота з вищим NOC але контракт на 6 місяців?
22 Jan 2023, 05:40
147856/229593
21 minutes ago