Імміграція до Манітоби
-
Не можна.
-
Українська мова в чаті чи англійська. Стосовно вашого питання - для міграції - ні
-
Добрый вечер. Возник вопрос, буду благодарна за ответ. Подскажите, могу ли я быть клоуз рилейтив Ин Манитоба для брата, у меня нет ПР, но есть стаж работы больше года официально?
-
А мені чомусь не дало 50 балів. Хоч я живу і працюю за межами вініпега
-
Скажіть, як часто бувають такі вибірки ?
-
Ось, але це була вибірка occupation specific selection, я так думаю. Чекаємо публікації на сайті t.me/uccmb/183532
-
Там було питання про це, ви його бачили?
-
Підкажіть, будь ласка, як записатися до іміграційного офіцера в готелі?
-
Вітаю, а можна, питання з якою професію ви подавались? Питаю, щоб зрозуміти на основі чого людей вибрали в цій вибірці.
-
На сайті нічого немає
-
А де подивились що то за вибірка була сьогодні?
-
Дякую. Вже побачив.
-
Occupation-specific selection The occupations under the following National Occupational Classification (NOC) 2021 major and sub-major groups were considered in this draw: 33102 - Nurse aides, orderlies and patient service associates 60020 - Retail and wholesale trade managers NOCs belonging to sub-major groups 731 - General construction trades
-
Онлайн зараз ніяк, нажаль. Краще тут запитайте.
-
Знайомий теж подав ЕОІ ще в жовтні, в лютому змінив роботодавця, не був жодного дня безробітним. Сьогодні нарешті отримав LAA, а податися не може... Образливо капець вийшло для нього.
-
Сумнівається сильно, чи здасть англійську.
-
здається, там не всі міста поза межами Вінніпегу підходять
-
друзі, я працюю не у Вінніпезі, але не отримала 50 балів за те, що працюю поза Вінніпегом, де я що маю натиснути? чи це я не там дивлюся?
-
В нас та ж сама історія🥲
-
Так може він може ще встигнути за SWO піти?
22 Jan 2023, 05:40
147978/230580
2 minutes ago