Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку! Підкажіть, хто виготовляв паспорт в Канаді, вони ж залишають вам старий навіть якщо там ще декілька років він дійсний? На сайті написано: попередній паспорт, який підлягає обміну (якщо паспорт оформлюється не вперше). Наскільки я пам’ятаю за законодавством раніше можна було залишити старий, бо зараз там Канадська віза 🤔
-
Зрозуміло, дякую! Це вже на зустрічі треба особисто сказати, вірно? Також як я розумію неважливо до якого міста записуватися. Чи є різниця Торонто/Оттава/Едмонтон?
-
Окей, але Оттава та Едмонтон окей? Не дуже зрозуміло, чому це не вказують на сайті. Ще раз дякую!
-
Доьрий день, Біометрія на Федеральному етапі 4.03.24 - Лист на здачу біометріі. 20.03.24 - Здали біометрію у вказані строки. У кабінеті не відобразилися оновлення, що ми її здали. 5.04.24 - Прийшов знову лист здати біометрію. Що робити у такій ситуації? Є інфо зі штрих кодами, що видавали після здачі біометріі. Дякую
-
Доброго дня .Підкажіть будь ласка,якщо я на момент подачі заявки на номінацію, мав пів року відпрацьованих в Канаді ,а зараз вже рік маю, то чи можу я змінити ці дані ,щоб підняти бал трішки ?
-
Якщо по запису (зловили слот на виготовлення паспорту), то приймають у Едмонтон і Оттаві, а якщо ви приїхали у живій черзі паспорт подовжити, довідку зробити, то бували випадки, що не хотіли приймати і відправляли до Торонто. Тобто якщо піймали слот на виготовлення паспорту, то можемо їхати у те консульство куду змогли записатися, якщо інші консульські дії, то люди з Вінніпегу мають летіти у Торонто.
-
У українців екстериторіальна подача документів. Ми не привʼязані до місцевості проживання для оформлення паспортів
-
Ні я ще в пулі, дякую за відповідь
-
Вам вже прислали LAA (відібрали з пулу?) яку заявку на номінацію ви подавали? EOI? Якщо ви ще чекаєте вибірку, то зайдіть в вашу EOI, відредагуйте інформацію (натисніть Eligiblity якщо не бачите те, що треба), зберегти та обов'язково натисніть Submit заново. Якщо ви вже подали повну заявку на номінацію, то це вже не важливо.
-
Для всіх, хто робить зміни в ЕОІ: ви не тільки повинні натиснути Save після змін, а ще раз піти на останню вкладку і натиснути SUBMIT. Інакше оновлені дані не будуть відображатися в ЕОІ. Після того, як ви натиснули на submit, вам прийде лист на пошту, що ЕОІ подане.
-
Доброго дня Хто скільки чекав або ж досі чекає на продовження воркперміту з моменту подачі?