Імміграція до Манітоби
-
Чи, наприклад, звільнилися у п'ятницю, а стали до роботи у понеділок, то так теж можна. В основному у людей, і я не виняток, є пробіли у тиждень-два, тому так Вам відповіли
-
У кожного апліканта різний кейс, перевірка по різному. Якщо аплікант жив у країнах близького сходу, то там довга перевірка може бути. Знайомих, які жили в Єгипті та Саудівській Аравії, перевіряли 1.5 року. Якщо багато подорожей довготривалих, також можуть довго перевіряти. Не можливо рівняти всі кейси під одну планку. Тому IRCC і дає приблизний час для процесінгу аплікації 12 місяців
-
Підкажіть будь ласка. Я хочу додати до заявки на провінційному етапі податкові декларації по ФОП. там всього 12 документів. якщо я сама їх перекладу та завірю в іміграційному центрі. чи підійде такий переклад чи краще не ризикувати та перекласти в перекладача? Буду вдячна за вашу думку.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, подали заявку для дитини на Visitor record. Сину 2 роки. Зараз прийшов запит на проходження медогляду. Але менш, ніж півтора роки тому проходили, Канаду за цей період не покидали. Може в кого була така ситуація? Дійсно треба проходити медогляд чи це помилково?
-
Привіт всім, ХТОСЬ ЩОСЬ ЧУВ З ПРИВОДУ ЗМІН ОТРИМАННЯ ПР ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ЯКІ РАНІШЕ МОГЛИ ПОДАВАТИСЯ ПО РЕКОМЕНДАЦІЇ РОБОТОДАВЦЯ БЕЗ ЗНАННЯ АНГЛ МОВИ, ПРОРОБИВШИ БЕЗПЕРЕРИВНО 6 МІС? Пішли чутки що програму закрили, то чи це правда?
-
Дякую