Імміграція до Манітоби
-
Поки найдовший таймлайн, який я бачив з 2022 року це 1 рік і 5 місяців з моменту подачі ЕОІ. Всі решта у межах 11-13 місяців.
-
Все буде у вас добре, до року у вас буде ПР у кишені.
-
вибачте за флуд не по темі. просто трохи нерви вже грають. сподіваюсь у всіх все вийде і все буде гаразд.
-
Вже рівно рік пройшов в моєму випадку. Ще треба трішки нерви попсувати))
-
а скільки ви вже номінацію чекаєте?😢
-
дякую за добрі слова. сподіваюсь. і дякую що допомагаєте інформаційно. це велика робота
-
Всі помітили, що в SWM occupation specific selection draw не було опубліковано мінімальних балів? immigratemanitoba.com/2024/04/eoi-draw-214/
-
завтра подам аплікацію і почнеться відлік квітень гарний місяць для починань. все буде гаразд.
-
та ніскільки. я от лише ЛАА отримала в кінці березня. і нарешті заповнила аплікацію, додала всі документи і тд. зранку оплачу і відправлю. бо я вже 3 рази переписувала твір на тему чому Манітоба і чому Вінніпег і який ваш економічний план. шкода що там лише 1000 знаків з пробілами влазить. я могла б і більше аргументів привести.
-
Бо бачу іноді по чату, що люди з осені - зими отримують 😔
-
Я не розумію, деяких людей просто задвинули кудись і не відкривають?
-
Ми вже тільки номінацію чекаємо по 9 місяців зараз😢
-
Її нікому навіть ще не дали, вона не в процесі, 8-й місяць
-
Існують легенди, що якшо твою заявку дали офіцеру, а він потім звільнився/ пішов на сік лів/ в декрет, то це усьо, чорна діра 😁
-
І я буду чекати 2 роки…
-
То це виходить, що мене ще на наступний рік можуть перенести?
-
Ні, нема черги.
-
Ще не довго))) 5 місяців
-
Так, таке було у 2018-2021 роках, але то було в IRCC.
-
А скільки Ви чекаєте ?😁
22 Jan 2023, 05:40
148297/235057
16 minutes ago