Імміграція до Манітоби
-
Можна
-
Підкажіть будь ласка хто зна, чи можно clb тест здати українцям безкоштовно?
-
Я вже зрозумів. Ну дивіться , зазвичай просили перші сторінки закордонного паспорту, окрім випадків, коли просили надали візи і відмітки. Думаю тут логіка буде такою ж. Адже нікого не цікавить прописка, група крові, сімейний стан, та інші особливі відмітки. Але це моє розуміння. Якщо таке підтвердиться кимось, то можна буде зекономити на перекладі. Якщо ж ніхто нічого не відпише, перекладайте всі, щоб проблем не мати.
-
Це я розумію, не розумію, які саме сторінки перекладати. Чи всі? Може хтось робив та підкаже
-
В тому і річ, що це єдиний наявний документ, його будемо подавати в анкеті, гадаю, що переклад знадобиться, питання лише, які саме сторінки перекладати
-
Зрозумів, ваше право, але наче ніде український паспорт не просили. Те що пишуть passport, мається на увазі закордонний паспорт. Український паспорт то internal id. Це в ідеалі якщо є закордонний. Тут вже були хто без паспортів подавались, сподіваюсь допоможуть найближчим часом
-
Для анкети на візу, та й взагалі нехай буде переклад, відчуваю, що знадобиться. У моєї мами тільки старий внутрішній, більше нічого нема🤷♀
-
Дуже дивно. На сторінці immigratemanitoba.com/work-in-manitoba/in-demand-occupations/ для вашого ноку потрібен рівень 7 :)
-
Добрий день. Заздалегідь вибачаюся за дурне питання) Якщо перекладати англійською внутрішній паспорт України, всі сторінки з інформацією чи лише 1,2 сторінки? Дякую
-
Там напевно іде подвійна конвертація UAH - USD - CAD
-
Приват краде до 20% при обнплічці з грн в кад
-
Так work permit, писали що в аеропорту видають?