Імміграція до Манітоби
-
В мене через 2 місяці буде 12 місяців, як вони розглядають. Зовсім нічого не рухається після біометріі , навіть в файл не заходять.
-
Люди добрі хто має інформацію, що до спеціальності “roofer”?? Чоловік вже відпрацював півроку по ній. Ми маємо інформацію, що ця спеціальність повинна мати ліцензію, але її можна отримати лише після відпрацювання 2х років з додатковим навчанням. Чи має чоловік право називатись руфером ( без ліцензії)та подаватись по teer? Бо з вчорашніх повідомлень я почула багато нового🤩
-
Вітаємо, Mrs. Blossoming! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тобто руфер не потребує ліцензії? Вибачаюсь можливо тупі питання 🙃
-
Про візу, моя віза визетер закінчуєтся. Хочу нову робочу візу робити щоб можливо було виїжджати.
-
Хотіла зробити як найкраще, якнайшвидше, а вийшло от так😔
-
То це мені потрібно збирати валізи назад, або їхати в іншу провінцію я так думаю
-
Ви про перміт чи про візу? Який федеральний етап, ви подалися на ПР?
-
Не на всіх)) Моя колега зробила це три тижні тому, навіть відповіді від mpnp не отримала 🥲 хоча за 10 днів наче мала бути хоч відписка
-
Все може бути. Фактично ліміт по апілкаціях на цей рік майже заповнений, якщо будуть прийняті ті всі, що зараз у статусі pending.
-
Доброго дня, знає хтось при подачи на нову робочу візу чи потрібно вказувати про федеральну программу та шо звільнений від сплати. Бо программа вже закінчилась?
-
Зрозуміло. А у відео Дмитра було вказано шо треба відмічати шо до спецпрограми від уряду. Я так розумію зараз там також ставити НІ.
-
Дякую вам) Я теж не зустрічала тут в чаті такої інформації . Але і не було офіційно підтвердженої моєї, що більше радує🙏
-
Віза буде вже платна. То перміт безкоштовно був.
-
Я особисто не чув, щоб потрібно була ліцензія для руфера. Можливо, щось нове, але як я написав, тут є руфери, які подавалися саме через цей NOC.
-
Ви подалися на номінацію, очікуйте. Всі отримають, хто відповідає критеріям
-
Чи є хтось хто вже отримував ліцензію CNC Machinist?
-
Добрий день. Будь ласка, чи може людина виїхати за межі Канади після LAA. Подача документів по SWО ? Дякую
-
У питанні чи звільнені Ви від сплати за візу, поставте галочку Ні. Але те питання чи йдете Ви по спеціальній програмі, то відмічаєте Так.
-
Можуть надати і до кінця паспорта, але візитор візу вибирати
22 Jan 2023, 05:40
148323/234955
4 minutes ago