Імміграція до Манітоби
-
Нічого не робити, вони знайдуть спосіб сконтактувати з Вашою фірмою
-
Якщо не треба бали то і пофіг, мабуть. Я просто з такою дибільною роботою по SWO подалася, 6 місяців досвіду, то я за ROE готова була битися на смерть 😀
-
Добре, а та робота ,яку клеймила - employment verification letter пiдiйде? Вона була фул тайм, тепер - парт тайм
-
Дякую Вам, але то не та робота за яку клеймила бали, менi дуже не хочеться знову зв язуватись з цим чоловiком.
-
Вам потрібно саме ROE. Подивіться чи вони його надали в кабінеті в service canada. Якщо ні і не йдуть на контакт, то я тут розповідала свою ситуацію. Я скаржилася в service canada і в решті вони надали документ.
-
Знову ж таки, якщо бали не клеймили, то і не партесь Через сервіс Канада дістаньте ROE, якщо дуже хочете. Це адекватне підтвердження
-
Так, це з Канади. Може попросити бухгалтера, щоб витянула Т4 форму за минулий рik та позаминулий?
-
Це робота в Канаді? У вас має бути ROI чи хоча б pay stubs Додавайте це Але якщо не клеймили бали, то і доводити документами немає сенсу. Так і пишете, відмовляються видавати документи з підтвердженням
-
Дякую
-
За цю роботу не треба на скільки я знаю.
-
То обов язково за роботу,яку не клеймлю в номiнацiю?
-
Вам не треба контактувати з тим роботодавцем. Створіть онлайн кабінет в Service Canada. Звідти скачаєте ROE (трудова книжка).
-
О Боже
-
Ні 🙃
-
Розумiю Вас 🤝 До речi , Вам прийшли ворк пермiти?все хотiла Вас спитатися
-
по SWM є обмеження по TEER ?
-
ніт, але тір 0-3 звільняють від англ
-
а, про це мова зрозумів)
-
Мова і гроші є?
-
Wova Tima, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
148497/230163
less than a minute ago