Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора Почала заповнювати заявку на номінацію, застрягла на елементарному Personal information Я вказувала за себе never married і ставила в полі, що тільки 1 особа подається на номінацію А тут просять інфу про spouse I children, яких не було і нема Поля з зірочкою, що туди писати?
-
Я сам планую через EE+MPNP подавати. Наскільки я розумію ідеально в proof of work мати list of duties. Так офіцер зможе зрозуміти чим ви займались і до якого NOC це відноситься. Я би чемно попросив роботодавця додати короткий опис, "list of duties" та описати їх використовуючи термінологію NOC (а саме під який NOC ви вважаєте що підпадаєте).
-
Там після кожного наступного заповненого це чисте поле буде!
-
Тисніть некст
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, як взяти довідку про несудимість з Німеччини?
-
все буде залежати як правильно порахувати Мій досвід роботи тому я і написав сюди
-
Пан Wes ! Чи могли б ви порадити ? Пише у Employment Verification Letter вказати коли працював на фул тайм , я офіційно працевлаштована з 2009-2024 але на фул таймі була тільки з 2018 - 2021 то можна в листі вказати тільки ті роки 2018-2021 чи як це правильно? Чи так не можна вирізати інші роки?