Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо перебуваю в розлученні з батьком дитини, на якому етапі отримання пр мені потрібен дозвіл від батька?
-
Будь-який досвід у будь-якій країні.
-
Так с 19 року
-
Місяць лютий 2023 тільки не працював і березень,в лютому прилетіли до Канади в квітні пішов на працю
-
Знову є питання)) В довідці від роботодавця з україни вказана адреса головного офісу По факту працювала у філії компанії в іншому місті Як краще вказувати? Фактичну чи юридичну адресу?
-
Які там дати були?
-
Тобто Ви з 10 квітня 2019 року працювали всі 5 років без дня перерви? Не думаю.
-
Reference letter. В прикріплених повідомленнях десь було відео про цей документ.
-
Ні на одного тоді ставити 4
-
Максимальні бали за досвід даються за 4 роки. Нема сенсу ставити 5. Якщо цей досвід був безперервним і на одного роботодавця, то вказуйте. Якщо різні роботодавці, пишіть точні дати, щоб порахувати точно.
-
Якщо хочете клеймити 4 роки - подавайтеся 18 квітня.
-
Польського досвіду у вас виходить 3 повних роки. Якщо є ще 1 повний відпрацьований в Канаді на одного роботодавця, то можна клеймити 4 разом.
-
17 квітня рік
-
Тоді нема 5. Є 4, якщо вже є повний рік в Канаді.
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка, якщо моя позиція на заводі називається Polishing Technician, а в класифікаторі NOC в index of titles її немає найближче по завданням, які я виконую є Metal polisher helper, основні обов’язки співпадають (main duties). Чи будуть проблеми, при подачі заявки, якщо даної професії немає в класифікаторі NOC?
-
Якщо неділя до року це проблема
-
На момент заповнення мають бути виконані всі умови, не наперед
-
Та вони поки розглянуть так і буде
-
ЕІА це було звільнення
-
Потрiбна допомога, скан паспорта чоловiка - формат JPG, я не можу його перейменувати , наприклад, Passport of spouse, там набор цифр та букв. Так можно залишити?
22 Jan 2023, 05:40
148542/235433
17 minutes ago