Імміграція до Манітоби
-
Коли раніше? )
-
То тепер потрібно NOC мати ? Раніше вроді як 6 міс на будь-якій роботі
-
Привіт всім, підкажіть скільки ви чекали на паспорт після того як у вас змінивсь статус в IRCC на applied? Ми вже більше неділі чекаємо, а паспорт ще навіть не відправили. Дуже дякую
-
Тільки що перевірив. Пустило з усіма 4, але з вашим ноком не пускає. Поставив свій нок - 2132.
-
Так, дуже ймовірно, що в електронну систему реєстрації ще не внесли зміни...
-
Маю на увазі занижені критерії
-
Це може бути загальна програма , а не та, яка окремо створена для cuaet
-
ну, екзамен з мови точно потрібен - ніхто й не казав, що він не потрібен.
-
що де не факт? спробуйте самі! поставьте інші бали, наприклад 5 і воно пропусте далі і запропонує подальшу сторінку, то б то і noc і екзамен на сьогодні потрібен, що далі побачимо
-
Я питаю конкретно на рахунок пів року на будь якій роботі
-
Я вибачаюсь , давно не слідкував з останніми новинами на рахунок іміграції в манітобу ) тож хочу дещо зрозуміти , та інформація яка є у закріпленому повідомленні більше не має значення і є нові правила для іміграції через Манітобу , чи як ? Дякую
-
тому не факт, що це чисто мова, чи чисто NOC, чи те і те...
-
Так, пишуть, що not eligible, але причина чітко не вказана, чому...
-
Не бачу де вас не пропускає по мові! Бачу стандартне пояснення і все
-
так, перелік NOC розширивсь, якщо ще місяць тому кур'єр (local delivery) не проходив, то сьогодні вже проходить, але екзамен на 4 бали не проходить взагалі
-
Так, мовний іспит обов'язковий: є вимога до мови - вкажіть внизу Yes - як тоді?
-
Я базую своє питання на інформації саме з цього телеграм каналу
-
Ви ще на фейсбуку і телеграм каналах посидіть, вам і не таке розкажуть, нок не має значення,
-
З цього скріна видно лише те що нок треба вказати і все.
-
Але ж раніше говорилось що НОК не має значення , чи я щось не правильно зрозумів ?
22 Jan 2023, 05:40
14875/234955
4 minutes ago