Імміграція до Манітоби
-
Подав в лютому, вчора прийшов лист що є новий ворк перміт, але обмеження не зняли (я так зрозумів із листа)
-
Пан Wes якщо у вашому відео є там де пишеш скільки балів якщо я напишу 67 хоч виходить може більше бо не пам'ятаю що вийшло як заповнювала EOI це нічого я так розумію головне не вказати більше ніж є...чи має бути точне так як тоді
-
Там є великі бали цих малих немає
-
Гайс, підскажіть, будь ласка. Мені продовжили ворк-перміт на 3 роки. А донці залишили такий же строк по візітор рекорд, як і раніше. Як вважаєте, чи можна податися ще раз на продовження її візітор рекордс із обргунтуваннями додатковими і поясненнями, щоб їй також продовжили? Дякую
-
-
Всім привіт мені продовжили Work permit моя заявка на федеральному етапі зараз . Мені потрібно написати офіцеру і додати підтвердження до ircc як додатковий документ ? Що в таких ситуація потрібно робити ? Буду вдячна за відповідь)
-
А на який номер ви телефонували?
-
До кінця дії паспорту доньки залишилось більше 3 років?
-
Можливо. Я думаю, що в будь-якому разі можна спробувати продовжити на підставі вашого нового WP. Принаймі я так планую дітям продовжувати, якщо нам з чоловіком погодять продовжити WP.
-
1 (888) 242-2100
-
691 😨😨 а в нас 475… хоча є і мова і гроші 😭😭😭😭😭