Імміграція до Манітоби
-
А яка Вам там згадка про CUAET потрібна? Скажіть, будь ласка, що таке CUAET?
-
Та то взагалі дві різні парафії які абсолютно не мають вплив одна на одну
-
Все ще не можу зрозуміти чому люди зв'язують досвід роботи отриманий в Манітобі з полегшеним отриманням візи та дозволу на роботу (CUAET)? У вимогах імміграційної програми чітко вказано, що від півроку досвіду рахується як зв'язок з провінцією. Навіщо забивати собі голову чиїмось здогадками.
-
Можливо хтось недавно записувався в Гаагу щоб паспорти віддати?
-
Доброго вечора, а там потрібно записуватись?
-
Тут немає посилання або згадки про CUAET, тому є привід напружитись та чекати офіційної відповіді. Річ у тому, що Альберта показала тривожний прецедент.
-
t.me/ManitobaLife
-
усім привіт.який інтернет провести у квартиру і скільки він +- коштуе.дякую
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/ 158 разів вже шарили цю конкретну інформацію: що Вам тут не конкретно, коли це офіційний сайт, офіційні правила??
-
Якщо в вас з'явиться конкретна інформація, шерьте будь-ласка.
-
О, знаю: треба назвати цю групу 'Офіційна імміграція до Манітоби по CUAET', і всі ті адвокатські канали підут за корабльом 😆
-
Адвокат конкретно сказав, що Манітоба не сказала конкретно, тому можу бути всьо, но він знає ньюанси, і може взятися за Вашу справу ))
-
Дуже дякую за відповідь🙂
-
Конкретного підтвердження чого там немає? А якщо якийсь там телеграм-канал якогось адвоката щось там розповідає, то тому більше віри, виходить? Л - логіка... 🙃
-
там нажаль немає конкретного підтвердження, тому хотілося б почути відповідь з власного досвіду або уповноваженої особи.
-
Навіщо читати, якшо вірити в чутки краще🤣
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/ Це читали?
-
Прочитала на одному з телеграм каналів що тільки кілька провінцій погодились визнавати робочий стан про програмі , Манітоба поки без коментарів це залишила . Сама їду і буду думки як отримати ПР в подальшому
-
Поміняють
-
Ну, то де ті посилання? Що там та Манітоба по CUAET вже не так? ))
22 Jan 2023, 05:40
14913/234728
45 minutes ago