Імміграція до Манітоби
-
Резюме? Так це ж не документ навіть 😮
-
У мене тут немає add і немає що є 4 людини.
-
Сьогодні прийшов письмовий лист, чи правильні мої дані по health card, пройшло вже майже два роки, що це може значити?(
-
Там відібрали тільки тих, хто працює у трьох професія і все.
-
Обовʼязково відпишіть їм. Зайняло пару тижнів все відновити і головняк був з клінікою бо вони просили оплатити рахунки, а Манітоба хелс говорила, що вони можуть надсилати рахунки їм. Трохи нервів потріпали.
-
Так персональні дані та адреса
-
У цьому підпункті є тільки save i next боюсь що не додає дітей
-
Вони уточнюють адресу у вас? Обовʼязково надайте відповідь, бо нам такий лист відправили, але він до нас так і не дійшов, бо ми нічого не отримували, а вони порахували, що ми виїхали і відмінили нам Хелс кард. Вияснялось це тільки, коли були на прийомі у лікарі і нам сказали скільки треба оплатити🤯 довго потім зʼясовували по телефону, бо додзвонитись до них анріал.
-
Усім привіт, чи можете порадити імміграційного консультанта ?
-
С ворк пермита вернее 🙈
-
На хелс кард немає ніяких обмежень
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, кто-то ли снимал ограничения с health cart?
-
У вас swo чи swm? Вчора ви писали що swo, то так воно і повинно бути. Ці бали вас не стосуються.
-
У вас є робота? Як може бути 475??
-
Скажіть будь ласка, який рік вказувати? Син пішов в школу 2012 році в Україні, а в Канаді навчається з 2022 . Дякую
-
Я їду туди, то і зараз все виясню по факту)
-
Якщо ви нічого ще не знаєте, то відео #1 для перегляду. t.me/uccmb/146058
-
Тоді тут краще задавати питання =)
-
Бобре. Дякую. ☺️
-
Ви йдете по спецвибірке, вам не треба дивитись на ці бали. Вас стосується special measures for Ukrainian
22 Jan 2023, 05:40
149152/230031
42 minutes ago