Імміграція до Манітоби
-
А чи є сенс подаватись на останню SWO, якщо немає відповідних коштів на рахунку? Лише необхідні бали.
-
Ви не можете мати кілька профілів. Аплікант повинен підходити виколно під одну програму: або SWM or SWO.
-
ви ж спочатку загружаєте документи, сабмітите і аж тоді оплачуєте 500$, то яке повернення?
-
Вітаю ,вибачте якщо не в тему,підкажіть будь ласка,щоб подати на кліматичні ,а у нас дитина,потрібні документи ,і там ж дитяче свідоцтво про народження,так ось,я можу його самостійно перекласти ,чи потрібно у якомусь офісі і печатка ?як взагалі має виглядати?🫣
-
Доброго дня. Роз’ясніть , будь ласка. Якщо я маю LAA і не встигну загрузити документи до 30 квітня, я можу розраховувати на повернення 500 cad за провінційну номінацію? Дякую
-
Уточнюю питання: якщо я все це( загружу, відправлю і заплачу 500$) зроблю до 30 квітня, я можу розраховувати на повернення цих грошей? І чи буде повернення для тих, хто отримав LAA по спецвибірці, а загрузив та відправив документи вже після 30 квітня?
-
Чорним по білому.
-
Дякую
-
В мене майже 8 ресивд
-
Я зловила один слот на дитину, але мені потрібно два паспорти (двое дітей), в консульство я написала, але відповіді не получила. Чи може вистачить часу зробити два паспорти? Хтось так робив. Все ж таки дорога не близька(
-
Дякую велике
-
Залежить від настрою консула і вибраного консульства)
-
Всі, хто отримає LAA по спецвибірці до 30 квітня, можуть подавати аплікацію та отримають повернення $500. Аплікацію потрібно подати на протязі 60 днів з моменту отримання LAA.
-
Мої знайомі писали консулу. Але вони зловили два слоти своїм дітям у різні дні, тому просили, щоб їм перенесли усе на один день. Це було в Торонто
-
в Едмонті зараз новий консул і писали наче що не працює вже так
-
Переплутав з цим
-
Вибачаюсь 425
-
Я чекаю на вібірку для trade occupation, в мене 464 балів думвю пройду остатьня така була з 380 балами, чи буду вчити французьку для вищого бала 😂
-
60 днів.
-
Пане Вес, якщо отримаю наприклад LLA на останній спецвибірці, скільки дається часу після цього щоб податися на номінацію?
22 Jan 2023, 05:40
149222/229576
about 2 hours ago