Імміграція до Манітоби
-
Ви головний а підкат +1 супроводжує вас
-
@katharine_k тобі дасть відповідь, вона ті центри відкривала 😁
-
А хто пробував через ДС Документ в Європі паспорт зробити, як там взагалі запис забукати? У них там теж нуль вільних слотів :(
-
Потрібно зайти в ЕОІ і виправити. Зайдіть в eligibility і personal information і виберіть зв'язок. Мова чату українська
-
Дякую вам величезне🙏, ви мені дуже допомогли
-
92014
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста как добавить друга в аппликацию как привязку до манитобы, и как документ должен выглядеть, ситуацию такая что мы подались на интерес еще 3 января и все еще ждём, ни ответа ни привета
-
Дякую, більшість співпадає, зараз намагаюсь знайти у новій версії (п'ятизначний код)
-
Це TEER 3. Ви дивитися NOC по старій класифікації. Ось правильний NOC noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=Xu2wG7VhjGpY3H8un%2Fl4RTxmi7I8EkrJnzr2JphnnN0%3D
-
Я прошу прощение что не говорю на вашем языке так как я не украинец, и жил в Харькове где никто никогда не говорил на Украинском, извините меня за то что я не выучил ваш язык, мне очень стыдно, за то я знаю другие 5 языков, но мне все равно стыдно перед вами, простите
-
Доброго дня. Можете будь-ласка підсказати чи потрібно здавати англійську якщо NOC 7294 - Painters and decorators (except interior decorators)? Дякую
-
Пишіть англійською, це також мова чату.
-
Моя жінка Українка
-
Сфотографировал для важных переговоров Took a screenshot for important negotiations
-
Just remember that Special immigration measures for Ukrainians draw for those who are citizens of Ukraine. If you are a principal applicant, you cannot be selected through that stream.
-
immigratemanitoba.com/2024/04/news-on-ukraine-special-measures-expression-of-interest-draws/
-
Swo?
-
Can I refer a friend if this is a SWM program?
-
As long as she can get 60 points according to the MPNP self assessment worksheet, her EOI may be selected from the pool.
-
У фейсбуці є сторінка консульства у Едмонтон і там фото подій за останні місяці, так на них той же консул, що й два роки тому і хлопець, який приймає заяви на паспорти. Я не розумію чого пишуть, що консул змінився.
22 Jan 2023, 05:40
149254/231003
5 minutes ago