Імміграція до Манітоби
-
Дякую, більшість співпадає, зараз намагаюсь знайти у новій версії (п'ятизначний код)
-
Я прошу прощение что не говорю на вашем языке так как я не украинец, и жил в Харькове где никто никогда не говорил на Украинском, извините меня за то что я не выучил ваш язык, мне очень стыдно, за то я знаю другие 5 языков, но мне все равно стыдно перед вами, простите
-
Доброго дня. Можете будь-ласка підсказати чи потрібно здавати англійську якщо NOC 7294 - Painters and decorators (except interior decorators)? Дякую
-
Пишіть англійською, це також мова чату.
-
Сфотографировал для важных переговоров Took a screenshot for important negotiations
-
You could, but those points don't count as the highest score for Adaptability is 500 points, which you have earned for ongoing employment for 6 consecutive months for the same employer. But if someday SWM had additional criteria in that category, you could be selected as well. So far, there have been two SWM draws with extra criteria: close relatives and Completed post-secondary study in Manitoba.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка В довідку про несудимість з Польщі потрібно вказувати Польське місце проживання чи Канадське?