Імміграція до Манітоби
-
Я сам про свій вибір хвилююся Не встигаю на swo бо celpip був з технічними проблемами результат буде в самому кінці квітня, вирішив IELTS не здавати а подаватися вже по SWM, подивимось чи буде це помилка вирішальна Щось вже важко вивезти все це
-
Дякую вам за вашу допомогу наразі. Ще одне хочу уточнити, після того як повідомила офіцеру про звільнення, моя заявка буде на паузі допоки не знайду роботу за таким ж teer і з зп не нижче ніж наразі?
-
Можливо буде аплікація на oh hold. Це буде вирішувати офіцер.
-
Ну підете на ЕІ або нову роботу знайдете. Так багато хто робив. Просто про все повідомляти MPMP
-
В чек листі є довідка
-
Так є, але її потрібно завантажити в кабінеті і там повинно бути слот, я просто не знала де його відшукати
-
На on hold поки не знайду нову роботу? Але в загальному з такою проблемою, з якою я зіштовхнулася зараз, є шанси отримати пр?
-
Що таке EI?
-
Вибачте, по скороченню не зрозуміла. Дякую.
-
вам вже відповідали на це t.me/uccmb/185015
-
Чи підходить для SWM зайнятість як Apprenticeship?
-
Скажіть будь ласка на чоловіка треба заповнювати цю графу ? Він в Україні.
-
Apprenticeship це не є робота. Це реєстрація у програмі та навчання. Робота - це робота.
-
Дивує, що ніхто навіть після звільнення не пише, що це за компанія. Щоб інши туди не йшли.
-
Зрозуміло, дякую.
-
Спецвибірка для українців закривається
-
люди а правда що програма SWO закривається 30 квітня?
-
Доброго часу. Як довго на данний момент люди чекають на номінацію по SWM?
-
Привіт, Хтось може проконсультувати на рахунок ліцензії для майстра манікюра? Де, як і скільки коштує? Буду вдячна за будь-яку інфу)
-
Всім доброго вечора, у мене запитання де можна додати бали по селпіп у EOI, через нок він мені не був потрібен тому я створила його раніше, а зараз хочу додати для балів і не можу зрозуміти як саме. Буду дуже дуже вдячна за допомогу.
22 Jan 2023, 05:40
149319/229753
10 minutes ago