Імміграція до Манітоби
-
Apprenticeship це не є робота. Це реєстрація у програмі та навчання. Робота - це робота.
-
Дивує, що ніхто навіть після звільнення не пише, що це за компанія. Щоб інши туди не йшли.
-
Зрозуміло, дякую.
-
Спецвибірка для українців закривається
-
люди а правда що програма SWO закривається 30 квітня?
-
Доброго часу. Як довго на данний момент люди чекають на номінацію по SWM?
-
Привіт, Хтось може проконсультувати на рахунок ліцензії для майстра манікюра? Де, як і скільки коштує? Буду вдячна за будь-яку інфу)
-
Всім доброго вечора, у мене запитання де можна додати бали по селпіп у EOI, через нок він мені не був потрібен тому я створила його раніше, а зараз хочу додати для балів і не можу зрозуміти як саме. Буду дуже дуже вдячна за допомогу.
-
Натискаєте Eligibility і тоді можете вносити будь-які зміни
-
Доброго вечора, а хто підкаже коли була остання вибірка і може ссилку на сторінку
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
підскажіть будь ласка, так як SWO закінчується 30 квітня, то якщо подати EOI до 30 квітня, а LAA прийде після 30 квітня, то я можу подавати на номінацію по SWO, чи LAA я маю отримати до 30 квітня??
-
@Just_Karyna хоче кікнути Ella з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️
-
Як я розумію по SWM зараз проблема що не відбирають чисто по балам, а тільки по вибіркам : 1 ) родичі в манітобі з пр/громадянством 2 ) освіта манітоби 3 ) ще по окремим професіям. Якби просто були високі бали то це пів біди. А зараз я так розумію ситуація маючи 800+ по SWM без цих спец умов тебе все рівно не відберуть. Я намагаюсь це зрозуміти ( тут в чаті чітко не пояснюють )
-
Здраствуйте. Нужен человек на удалённую paбoтy з телефона/пк от 150 баксов Пишите + в лс
-
Здраствуйте. Нужен человек на удалённую paбoтy з телефона/пк от 150 баксов Пишите + в лс
-
@road_goes_ever_on хоче кікнути @wjlCLyxwV з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
149331/230461
33 minutes ago