Імміграція до Манітоби
-
Ні, так не можна. Робота на підприємстві, яке належить вам, не буде врахована у стаж. Self-employed individuals, business owners, owner-operators and individuals providing services as independent contractors to the business supporting their application are not eligible to apply under the Skilled Worker in Manitoba Pathway, and any work experience in Manitoba gained in those capacities will not be considered when calculating the qualifying period of work in the province. Note: The MPNP will only issue a work permit support letter to you if there is a demonstrated employee-employer relationship. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swm/eligibility/
-
Зараз передивилась відео про заповнення аплікації ЕОІ та помітила один нюанс, там спочатку є питання: “how many family members are accompanying you to Manitoba?” і якщо я правильно розумію, то писати тільки членів сім’ї (не рахувати себе), тобто якщо я та чоловік то писати 1, якщо є ще дитина то писати 2. Правильно, а то я щось заплуталась?
-
Роблять, без проблем. І візітор рекорд і навіть нову візу вклеїли в продовжений паспорт дитині
-
Усі документи, які можна було зробити плюс медогляд. Я тоді не знала, що Манітоба дає готель та безкоштовний медогляд. А у Саскачевані були люди, яких я раніше ніколи не бачила, але вони захотіли мені допомогти (машиною усюди повозити, залишили у себе вдома). Коли усе було готово, я полетіла до Манітоби, бо я одразу сюди планувала, бо тут вже був близький друг з України, та я не бачила своє життя у Реджайні. Чи не подумає провінція, що у мене звʼязок з Саскачеваном міцніший? (У Манітобі працюю 1.5 роки вже, У Саскачевані не працювала)
-
Доброго дня, друзі! Мені вчора повернули анкету на федеральну частину з повідомленням, що я маю додати документи. Під всіма завантаженими раніше документами є помітка "This document is incomplete, please review and update the document". Я спробував завантажити ще раз, а старий з поміткою видалити - спрацювало. Але ж напроти всіх форм написано "Incomplete", крім першої IMM 0008 (Generic Application Form for Canada), де є активна кнопка "Ready to submit". Відкриваю кожну форму, перевіряю до кінця, там є вся інформація, але ж кнопка так і залишається "Incomplete". Чи це означає, що все потрібно заповнювати знов, чи є якийсь інший спосіб. Дуже дякую за відповідь зазделегідь.