Імміграція до Манітоби
-
Можна Але платно, це все
-
Не всі насправді
-
Ось це і є проблема
-
Ми, наприклад, чекали свої ворк перміти 6(!!!!) місяців. Тому на вашому місці я спочатку шукала як продовжити дію паспорту, а потім вже WP робила. Але у всіх по різному
-
Дякую вам за пояснення та поради! Зараз залишається тільки чекати на звільнення. Бо я мало надіюся, що як вона пояснила дає мені цей термін на покращення моєї роботи в компанії і потім вирішить чи буде звільняти чи ні, що щось зміниться. По тому що вона казала, і радила шукати щось інше, а на питання в чому я не справляюся відводила тему, надій, що я залишуся - нуль. Сподіваюсь, що всьому цьому буде якесь логічне закінчення, і в мене ще будуть шанси отримати пр🙏🏻
-
У вас все ок, якщо ви вже подалися. Звільняйтеся і шукайте іншу роботу. Чим швидше, тим краще.
-
Може. Знаходиш нову роботу, бажано той самий noс, береш job offer звідти, надсилаєш його до MPNP і пояснення, що переходжу до іншого роботодавця, бо краща зарплата, умови праці і т.п. Чекаєш на відповідь, якщо кажуть ок, то звільняєшся і йдеш на нову роботу. Хоча знаю людей, які повідомили MPNP, не чекали на відповідь і відразу перейшли. Номінацію отримали.
-
Дякую вам за підтримку та поради! Вона вчора казала, що робить мені verbal warning і час 2 тижні, щоб я виправила те, що її не задовільняє і потім буде вимушена повідомити головний офіс і let me go. Хоча, скарг не було ні з боку клієнтів ні з боку менеджерів, і коли я питала, що саме потрібно виправити, то вона відверталася тему. І я працювала як на початку так і зараз, всі завдання виконувала, не спізнювалася, не порушувала нічого. І вона всім була задоволена, казала, що я показний працівник і зростаю і в майбутньому можу зайняти вищу посаду. Саме це мене і зупинило не звільнятися і іти по програмі свм. Ці качелі з її ставленням та тиском почалися після того як я попросила листа, що я працюю на компанію. Вона вже двічі доводила до таких ситуацій, де очікувала, що я попрошу resign сама, але я цього не робила, терпіла і продовжувала виконувати свої обовʼязки. І вчора вона не витримала.