Імміграція до Манітоби
-
Відео #3
-
Дякую
-
Вибачте дитину сюди вказувати яка вчиться в 6 класі і що вибрати?
-
IT s about education of parents maybe we don't need here put child
-
Yes
-
please show the whole form, nothing fits your kid here
-
Ищy людeй нa удaленнyю рabотy!🤑 Oбучаю aбсолютнo бeсплaтнo✅ Никaкиx дeнeг на перeд я нe беру⛔️ Moй инtерес этo пpoцeнt от вашeгo чиcтoго доxoдa 💵 Kомy интepeсно пишитe eмy-@Leon_Absolute
-
Добрый день! 🌞 Ищy людeй на удaленную рaбoтy 😃 Oбyчaю aбсолютнo бecплатно✅ Дeнeг на пeрeд я нe бeру ⛔️ Мoя выгoдa этo прoцент oт вашeгo чистoгo зaрaбoтка💵 Кого заинтeресовaлo пишитe емy- @Leon_Absolute ⚖️
-
Viktoriia Voievodska хоче кікнути @IgnatOiqp з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Що це за відео #3? Дякую
-
Дякую.
-
#відео #1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді. Подача ЕОІ. (У відео #1 помилка, для ЕОІ подаємо кількість членів сім'ї, які іммігрують з вами. Наприклад, ви головний аплікант і також іммігрує 2 дітей, але чоловік не іммігрує. То для ЕОІ ви вказуєте кільість 2.) #2 Що таке референс для імміграції в Канаду #3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації (після отримання LAA) #4 Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади (для провінційних номінантів)
-
Усім привіт Підкажіть як робити У мене : Атестат 9 клас Технікум 2 курс Технікум 4 курс диплом Диплом бакалавра Диплом спеціаліста Диплом мігістра Що до чого відноситься?
-
Усім привіт Підкажіть що до чого відноситься будь ласка. У мене є: Атестат 9 клас Атестат технікум 2 курса Диплом молодшого спеціаліста технікум Диплом бакалавра Диплом спеціаліста Диплом магістра
-
Усі дипломи більш ніж 3 роки після школи
-
Питания в тому чи можна вкладку three or more years post secondary degree використовувати декілька разів?
-
Весь скрін із запитанням
-
Це вже після листа При заповнені Я хочу вказати все що е від школи до магістра
-
Це для ЕОІ? Ви вказуєте найвищий ступінь освіти
22 Jan 2023, 05:40
149633/233483
about 2 hours ago