Імміграція до Манітоби
-
тоді треба молитву читати, в нас в групі "ждунів" є спеціальна))
-
Залишилась церква 😄
-
Зробив так ,пройшло 2 тижні ,чекаю майже 8 місяців )
-
Application submitted MPNP Application Status: Submission Pending - а довго буде pending?
-
Дякую велике
-
Дякую за відповідь. А можете зе піжкащати що саме потрібно для заміни прав?
-
Те ж саме. Літали на вихідні погуляти в Торонто. Відповіла - так. Ну бо конкретно питають "чи відвідували", а що я робила? Відвідувала! Далі запитання чи працювали і чи вчились - ні. Не бачу сенсу шифруватись.
-
Сто балів знімає за навчанні і роботу в іншій провінції. За це є окремі питання. То питання про подорожі Канадою - ми відповідали що бували і там і сям - нічого не знімає.
-
Я відповідаю у всьому правду, знаючи відношення до брехні.
-
Я б відповіла НІ, знаючи ревносне ставлення до інших провінцій
-
Оно питання написали дослівно 😄
-
Там конкретне питання "чи відвідували ви інші провінції" я відвідувала. Печатки не ставили але не бачу сенсу брехати. Тут нічого кримінального немає.
-
я не пам*ятаю питання про "погуляти" Канадою, тільки про роботу і навчання. До речі, подорожі Канадою без печатки перетину. Про що тоді писати? Про відвідини сусіднього села?
-
Ок, якщо ви так настоюєте, то значить "нічого страшного" Авторе питання, вибачаюсь, якщо захочете про подорожі-пишіть так
-
Ми не в рабстві тут і можемо поїхати на вікенд у Ванкувер/Торонто/ США/ Мексику. В цьому точно немає проблеми. А ось десь щось приховати і воно вилізе (виписка з банківських рахунків на оренду житла, авто, тощо) просто не розумію, навіщо? Пересадка літаком не думаю. Я конкретно літала погуляти і сенс це приховувати 🤷♀️
-
Або коли вас в мішку везуть 🤣
-
Це відвідування іншої провінції, якщо людина там жила хай навіть кілька днів. Інша справа транзит.
-
Звісно 😄
-
99% прилітають через Торонто. Це вже візітінг?
-
Ні, бали знімає за роботу або навчання в іншій провінції
22 Jan 2023, 05:40
149837/233946
about an hour ago