Імміграція до Манітоби
-
Оно питання написали дослівно 😄
-
Там конкретне питання "чи відвідували ви інші провінції" я відвідувала. Печатки не ставили але не бачу сенсу брехати. Тут нічого кримінального немає.
-
я не пам*ятаю питання про "погуляти" Канадою, тільки про роботу і навчання. До речі, подорожі Канадою без печатки перетину. Про що тоді писати? Про відвідини сусіднього села?
-
Ок, якщо ви так настоюєте, то значить "нічого страшного" Авторе питання, вибачаюсь, якщо захочете про подорожі-пишіть так
-
Ми не в рабстві тут і можемо поїхати на вікенд у Ванкувер/Торонто/ США/ Мексику. В цьому точно немає проблеми. А ось десь щось приховати і воно вилізе (виписка з банківських рахунків на оренду житла, авто, тощо) просто не розумію, навіщо? Пересадка літаком не думаю. Я конкретно літала погуляти і сенс це приховувати 🤷♀️
-
Або коли вас в мішку везуть 🤣
-
Це відвідування іншої провінції, якщо людина там жила хай навіть кілька днів. Інша справа транзит.
-
Звісно 😄
-
99% прилітають через Торонто. Це вже візітінг?
-
Ні, бали знімає за роботу або навчання в іншій провінції
-
Ок, дякую)
-
Просто чекайте LAA. Коли буде вибірка під яку підійдуть ваші параметри - тоді і отримаєте.
-
Всім дякую, вже подала ) а де можна дивитись статус твоєї EOI заявки ?
-
Ну людина 3 тижні жила в іншій провінції. Це як називається? Не відвідувала? 😀
-
Я указывал
-
Підкажіть будь- ласка, при заповнені форми 5669 адреса проживання за останні 10 років- якщо я жила в Чехії 2 місяці цей адрес теж вказувати чи лише ті де була прописана ?
-
Обов'язково скачати ЕОІ summary
-
вказувати
-
Фізично не має потреби його отримувати. Якщо Вам подобається мати ще й паперовий варіант, тоді звичайно можливо отримати
-
Сімʼя
22 Jan 2023, 05:40
149847/233871
4 minutes ago