Імміграція до Манітоби
-
В кінці квітня буде остання вибірка для Українців(SWO). Останні вибірки відбирали Українців які подавались по SWM і у яких були виконані умови спецвибірки (мова і наявність грошей) по квоті SWO. Після квітня місяця то буде вже неможливо. І процес відбору може затягнутися.
-
Я вважаю, що треба писати правду і не приховувати нічого в тому числі і роботу. Офіцеру все одно платили ви податки в іншій країні чи ні. Їм важно знати, що ви можете себе забезпечити. Роботу, яка була 5 чи 10 років тому і яка не впливає на ваш eligibility вони зазвичай не перевіряють, якщо в них не має приводу думати, що щось було приховано чи щось в вашому кейсі виглядає дивним і не зрозумілим.
-
Робіть аплікацію, а потім буде потім🙂. Додасте тест. Я так робила. Планувалося додати результати, тест буде цього тижня. А в спецвибірку вже потрапила, отримала LAA минулого тижня. Головне вірте в чудо😉
-
Привіт Всім, В цю останню вибірку хтось без англійської попав?? Казали що люди пройшли без англійської!! Дякую
-
Якщо не писати правду - я не знаю, як його оте все в голові тримати. У кого як, мені правда допомагала завжди, і люди йшли на зустріч. Ви даєте слово, що надаєте правдиву інфу сьогодні. Що було раніше - було раніше. Може Ви триста разів як людина змінилися і глибоко. Але мене як офіцера (припустімо) цікавить чи *зараз* Ви правду пишете чи ні. А чого раніше було так? А був соціально безвідповідальний чи несвідомий. Чи дуже скрутне становище було. І все. Нуль питань. Коли людина визнає щось отак, це скоріш за все каже, що вона щось -таки переосмислила. Якщо Вам лячно через це, можете так і додати, що це була сіра робота що може вплинути негативно на Вашу заявку, але Ви зобов'язалися надати правдиву інфу. Тож є отак. А+ За таке. Так Ви мутили щось, але у минулому. А так - Ви мутні до сих пір. Але це моя особиста думка, яка нічого по суті не вартує для інших людей 😁😉🙌🏻
-
Її ще не було. Вони не могли пройти
-
Найулюбленіші коментарі «сказали люди» в мене на роботі одна намагалась доказати, що через те, що їй 55, то вона не повинна здавати мову, їй так пр дадуть. Тощо Галка так сказала. Я кажу, такі винятки діють тільки при отримані громадянства. Тоді каже, я значить одразу на громадянство подам документи🤣🤣
-
Дякую) 🙏🏻
-
Це він?
-
Привіт, хтось може пояснити, що я не так роблю? What is your current occupation?