Імміграція до Манітоби
-
Дякую, а є різниця якщо робити онлайн, і через консульський відділ?
-
Звісно, можна. Через консульський відділ посольства Канада - visa application centre (VAC)
-
Я бачив на різних сайтах, що роблять онлайн за 15 хв цю довідку, чи це не воно, а щось інше?
-
Бо я сама для роботи робила онлайн criminal record check, але в середині Канади
-
У них є така опція зробити онлайн цю довідку, але я не впевнена, чи можна із-за кордону її замовити. Вам потрібно у них напряму уточнити
-
Зрозумів, а тобто різниці немає, чи робити на цих сайтах, або в консульстві ?
-
Ну в мене зайняло 5 днів. Не бачила такого, щоб за 15 хвилин
-
Підкажіть, будь ласка, вказував у laa гроші на чекінг акаунті, чи можу я потім перевести їх на сейвінг акаунт?
-
Різниці немає, просто уточніть, чи роблять вони онлайн, якщо подаватися на цю довідку не в Канаді. По логіці мали би робити, бо онлайн можна з будь-якої точки землі робити. Але обов'язково уточніть, бо не хочу вводити в оману. Хай вони вам 100 % інфу нададуть
-
Можна
-
Дякую
-
Ні, нe підійдуть, там різні розміри. На візу в США потрібно 51x51.
-
Питання не зовсім за темою А фото що ми робили на ПР картки підійдуть для візи в США ? Не хотілося б ще раз платити
-
Доброго дня, ось таке питання, якщо подавалися на номінацію без тесту з англійської мови, чи потрібен тест на подачу документів на ПР?
-
Привіт всім. Чи хтось отримав ПР з довідкою про не судимість з України з дії, після 6 місяців з дати отримання довідки? Звичайно не виїзджаючи з Канади. Дякую
-
Так
-
Ні, все ще в очікуванні
-
Дякую🌸
-
Ні. Як що цього не просить офіцер.
-
Дякую🌸
22 Jan 2023, 05:40
149966/229779