Імміграція до Манітоби
-
Так само як і для дорослого, ім'я і прізвище, адреса на другій сторінці форми. І все. Я так заповнював
-
Підскажіть як змінити PIN карти в CIBC банку
-
підкажіть а вфс в відні відправляе паспорта назад в польшу?
-
Доброго дня, підкажіть як заповнити Consent form для вклейки візи на дитину 4 роки
-
Розкажіть, будь ласка, процедуру відправки паспортів на вклейку в Варшаву. Я друкуючи лист на вклейку, підтвердження біометрії, паспорта. Вкладую все в конверт і це потрібно кинути в якийсь ящик в візовому центрі? Яка адреса і де той ящик? Я хочу попросити знайомого, тому мені треба точна інформація. А потім забирати поїду сама
-
Цього я не знаю, які правила у Британській Колумбії. Цей чат для Манітоби виключно
-
А якщо це booking чи airbnb що робити? Британська Колумбія
-
Для відкриття банківського рахунку захочуть ваш sin та підтвердження адреси. Ті, хто живуть у готелі, не мають проблем із цим, бо Manitoba health card видається на адресу готелів, де живуть українці.
-
А для відкриття банківського рахунку? Не має значення якщо airbnb чи оренда за договором?
-
Для Канада Сервіс все одно, де ви орендуєте житло. Мова групи українська та англійська. Дякую.
-
Там заповнювати 1 хв часу займе, головне там це вакцинація
-
В Дублине нормально пересадка прошла?
-
Подскажите по sin Если арендую жилье через booking, airbnb им что-то нужно показать в Канада сервис?
-
Добрий день, сьогодні відлітаю з Європи і я втратив внж, підкажіть, будь ласка, чи зможу я вилетіти? В головну поліцію я вже не встигну(
-
І воно типу оновиться на нову дату?
-
звiстно, потiм проклацаэеш далiдалiдалi
-
Чи можна заповнити arrive can заздалегідь , а за 3 дні інфо довносити?
-
Бухарест-Дублін-Галіфакс-Вінніпег (Румунія-Ірландія-Канада)
-
а ви як летіли через які країни?
-
дякую
22 Jan 2023, 05:40
14997/231831
9 minutes ago