Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, коли обмінюєш українські водійські права на канадські, то скільки будуть діяти нові права? Стільки ж по терміну скільки лишилося в українських? Дякую за відповідь!
-
А що зараз стосовно навчяння для українців, треба получити перміт, ворк перміту недостатньо?
-
Дійсність довідок із-за кордону 12 місяців так?
-
Я її переробила тільки тому що перша була зроблена коли я була ще в Чехії На старті провінційного етапу я зробила вже всі про несудимість Я не авторитет якщо що Ще навіть номінацію не маю
-
Якщо я тільки подалась на провінційний то коли краще починати робити Польща та Україна ?
-
Та я поки попитати хотіла на що налаштовуватись
-
То 💯 краше ніж я поясню
-
Добре подивлюсь відео дякую
-
Навіть не знаю Я все по відео роблю 1,5 міс на номінацію висю але вже роблю все на федералку
-
А про ще якісь інші документи треба заздалегідь підготуватись?
-
Доброго дня. Якщо пів року роботи буде 19 квітня краще подати ЕОІ 20 чи 21 квітня?
-
Я чекаю 12 днів після зарахування медікалу . Незнаю що далі по плану має прийти )
-
До кінця ворк перміта тільки )
-
Можна 20 квітня
-
Якщо ви набираєте 60 кваліфікаційних балів, є задана мова. Тоді є шанс потрапити у спецвибірку. Тих, кого не виберуть, будуть йти по SWM або по інших федеральних програмах.
-
Друзі, куди надіслати паспорт на вклейку візи та що потрібно крім паспорта, поможіть будь ласка
-
Дякую! Бо хотіла пізніше подаватися, але ж час піджимає, хоч мову встигла підтягнути і здати нормально тест)
-
Добрий день. Підкажіть ,будь-ласка, щодо балів за освіту (MPNP) ,якщо є 3 роки коледжу завершено і повна вища освіта 5.5 років, це відноситься до two post secondery ?
-
А якщо я подам після 20 того я ще попаду в вибірку? Я про спец вибірку.
-
Я маю на увазі що програма до кінця місяця. І типу до кінця місяця подавшись я попадаю. Чи там якісь конкретні дні вони відбирають і подавши на приклад 29 вже не попадаєш. Бо вибірка була десь 28. Для прикладу.
22 Jan 2023, 05:40
150046/234023
4 minutes ago