Імміграція до Манітоби
-
Там заповнювати 1 хв часу займе, головне там це вакцинація
-
В Дублине нормально пересадка прошла?
-
Подскажите по sin Если арендую жилье через booking, airbnb им что-то нужно показать в Канада сервис?
-
Добрий день, сьогодні відлітаю з Європи і я втратив внж, підкажіть, будь ласка, чи зможу я вилетіти? В головну поліцію я вже не встигну(
-
І воно типу оновиться на нову дату?
-
звiстно, потiм проклацаэеш далiдалiдалi
-
Чи можна заповнити arrive can заздалегідь , а за 3 дні інфо довносити?
-
Бухарест-Дублін-Галіфакс-Вінніпег (Румунія-Ірландія-Канада)
-
а ви як летіли через які країни?
-
дякую
-
загугліть. я не знаю. ми вибирали у співвідношенні дешевизни та швидкості пеерельоту . Ми з дитиною летіли і не хотіли довгих пересадок.
-
а які аеропорти найдешевші для westjet?
-
ryanair+westjet
-
привіт.підкажіть кто як летів з европи до вінніпегу якою авіакомпанією можно купить найдешевші квитки.дякую
-
Всiм Дякую за вiдповiдi🌷
-
Доброго ранку всiм та доброй ночi Таке питання, може хтось знає відповідь. Чи можемо ми з дитиною та котом заселитися безкоштовно у отель чи нi?
-
Він бачив її в комп'ютері.
-
Ми летіли через Дублін по електронній візі, показали на кордоні квитки до Канади, прикордонник навіть не запитував про візу. Поставив нам в паспортах печать, що можемо бути в Ірландії 24 години )
-
Летіла з дітьми на початку червня. Мала роздрукований документ,що маю право летіти транзитом через Ірландію. Одна попалась необізнана там, потім покликали іншу...все пройшло тоді нормально. Але нещодавно писали,що не пропустили. Тому у вас повинні бути джерела посилання,роздруківки і щоб показати,бо не всі знають,що українцям можна через їхню країну летіти. Нехай щастить!
-
Дуже дякую, зробив майже все так як тут, яле прийшло повідомлення, що не можу покинути Канаду найближчі 3 місяці( а треба їхати по кішку) то і не знаю що робити....
22 Jan 2023, 05:40
15007/230363
less than a minute ago