Імміграція до Манітоби
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/registration.html
-
є офіційне число, коли мобілізовували, заднім числом чи якимись днем, в мене в пенсійному фонді в додатку є, що надходила заробітня плата, та в стажі вказано це, там пише все, мені в загальний стаж враховувалася моя військова служба
-
Чоловік теж був добровільно мобілізований і є на руках накази про зарахування до військової частини і про звільнення. В наказах пишуть "співробітник військової частини". Теж вважаю це як роботу, бо і зарплата нараховувалась. Але чоловік буде не основним аплікантом, то не будемо за це бали клеймити.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка Працював в Польщі 1,4 на одного працьодавця, потім звільнився і через місяць знову почав працювати на того ж працьодавця , відпрацював 3 місяці і без перерви почав працювати на тій же компанії але вже напряму ( працьодавець змінився) від нього я відпрацював ще 9 місяців. Скільки стажу клеймити?
-
Якщо вже шкільного віку, то так
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка,чи потрібно додавати дітей в розділі Education при подачі на номінацію.
-
Пан Wes скажіть цей self assesment form це має бути у якому форматі це скласти текст у ворд? Що це потрібно писати туди твір ? Чи це у пдф потім перетворити?
-
Скажіть будь ласка. Якщо в мене попередній досвід роботи був не офіційним, і я не збираюсь клеймити за нього бали, то при заповненні eoi у питанні скільки у мене робочих років за останні 5 років, я його не враховую, наче і не працював? Також питання щодо swm/swo. Працюю на одному місті більше 6 місяців і звільнятись не планую. Розраховую попасти в укр вибірку як то було в останні вибірки. Правильно я розумію, що мені треба заповнювати все як на swm і не забути вказати наявність 10к? Звичайно, ніхто достовірно не знає, чи будуть перекидати як було в попередні вибірки. Але хочу переконатись, що у цьому разі анкета така сама як на swm. Вірно? І ще питання по фандс. Вони ж можуть бути на різних рахунках в різних банках і не обов'язково мати всі 10к на одному рахунку? Дякую.
-
Доброго вечора, чи можна отримати ПР подаючись на гуманітарну програму в випадку якщо я не підходжу під номінацію оскільки немає достатньо досвіду роботи і вік надто низький, тобто при умові навіть якщо здам англійську на слб 8 всеодно не буде хватати балів.