Імміграція до Манітоби
-
Також є куди повернутись в Україну
-
Доброго вечора, чи можна отримати ПР подаючись на гуманітарну програму в випадку якщо я не підходжу під номінацію оскільки немає достатньо досвіду роботи і вік надто низький, тобто при умові навіть якщо здам англійську на слб 8 всеодно не буде хватати балів.
-
Ні, бо не впевнена на 💯, а пишу тут тільки те, що точно знаю 😄
-
Щодо першого питання про роботу можете підсказати будь ласка?
-
Дякую, можете лінк скинути
-
Дякую. Ну в Канаді вже відпрацював більше року, так що 1 рік таки є 😄
-
Так, 9 клас. Чи писати школи з України? І там є питання про те яка програма завершена, що обрати, якщо ще нічого не закінчив?
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf&ved=2ahUKEwjDqIzTsMWFAxUql4kEHTA0DLgQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw0sS8W3oUtIHrKcAvW_hnct
-
Ну то для фактору 3 можна клеймти 1 рік, якщо він є у Канаді
-
Мені відповідали люди що вказати тільки канадську школу тіл презент і вибрати 12 years надіюсь це правильно
-
Підкажіть, якщо я подався на номінацію і хочу поміняти роботу, то я можу просити поміняти роботу згідно TEER чи NOC?
-
Щиро дякую, це зараз заповнити і завантажити я так розумію. І там пише про plan part 1 не знаю де він? Part 2 я так зрозуміла родичі заповнити мають і самі їм відправити.
-
А там нема зверху пояснення, що вказувати лише завершену освіту?
-
Я про дитину запитую, яка навчається зараз у 9 класі.
-
Порадьте будь ласка ,перевіреного ,ліцензованого імміграційного консультанта по вибору програми для PR.
-
Хоч усі цей сертифікат мають а даємо тільки за 11 клас
-
Ми ж коли наше заповнюємо ми дев'ять класів не вказуємо
-
Є, я там особисто пояснюю як заповнити
-
У відео 3 немає що вказати тут за дитину
-
Всі всі неуважні. Там є галочка, що дитина вчить до тепер - Present
22 Jan 2023, 05:40
150126/229164