Імміграція до Манітоби
-
Так. Дякую!
-
Кожного разу це рандом. Може бути загальна вибірка, де виберуть всіх, хто вище певного балу. Можуть вибрати певні професії, як минулого разу. Можуть вибрати тих, хто вказали близьких родичів тут і т.п. Подавайтеся і чекайте. Іншого не дано.
-
Я вас правильно зрозумів, вам прийшов COPR минулого тижня? Якщо так, то вітаю!
-
Немаю мети бути в двох країнах резидентами. Але питаю, щоб встигнути прийняти правильне рішення, щоб пр не зашкодило грін карті, або навпаки. Дякую всім за відповіді)
-
Ви маєте на увазі два статуси зберегти? Згодна, але вони і не плануюють. З мед показників вони не впевнені, що отримають пр, то штати то план б.
-
Я знаю родину, яка виграла грін кард і отримали номінацію від БК. Цієї осені вони вже отримали картки постійних резидентів в штатах і знаходяться зараз на фед етапі в Канаді. Тому впевнена, що грін кард не забороняє подаватися на пр. Але зберегти статус в двох країнах буде вкрай тяжко як на мене:)
-
Завдяки вашому повідомленню згадав, що теж подався минулого року. В травні треба перевірити. Колись, десь до 20-го року, подавався десь 5 років підряд, безуспішно.
-
Добрый вечер перепрошую що не по темі, але проблема дуже важлива , в мене закінчується закордонний паспорт, в Канаді не можливо в загалі впіймати слоти 🤬 Може хто виїжджав до інших країн де можна замовити паспорт??? Поділіться будь ласка такою інформацією?
-
Оф сайт пише до року можна 🤷♀️
-
Тільки Європи їхати, але там тепер відмінили живі черги і є можливість тільки в електронну стати. Хоча це не так і легко .
-
Я вже писав про мій досвід з Грін картою та ПР у Канаді. Ви не зможете одночасно мати і те і те. Тобто, ви фізично не зможете підтримувати два постійних резидентва одночасно. Прийдеться вибрати. Інша справа, якщо ви вже громадян Канади, то можна без проблем підтримувати статус у США. Пошукайте мою історію. Ми виграли грінки , маючи на руках CoPR в Україні. Якраз перед виїздом до Канади це було, 2018 рік