Імміграція до Манітоби
-
Не шкодуєте?
-
Під лежачий камінь вода не потече. Консультуйтесь Наскільки знаю добре показати вашу адаптацію ( волонтерство,роботу...)
-
Як це вп роблять без паспорта? Я гадала є повна привʼязка до паспорту тому і не продовжують вп якщо дія паспорта на короткий строк
-
Ну ось я подала ) Чекаю Але не думаю що відповідь буде позитивна
-
Добрий день, підкажіть будь ласка Працював в Польщі 1,4 на одного працьодавця, потім звільнився і через місяць знову почав працювати на того ж працьодавця , відпрацював 3 місяці і без перерви почав працювати на тій же компанії але вже напряму ( працьодавець змінився) від нього я відпрацював ще 9 місяців. Скільки стажу клеймити?
-
Якщо на одного роботодавця і безперервно, то так.
-
📣📣🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📣📣 Ищу Партнёров!!! - Работать можно с любой точки мира - Занятость до 2-х часов в день - Заработок от 700$ и больше за неделю! - Для работы нужен только телефон и доступ к интернету И не большой капитал, без вложений не бывает дохода. Всему обучу, если заинтересованы - жду в лс! 📣📣🔤🔤🔤🔤🔤🔤📣📣
-
Якщо той польський роботодавець напише вам референс лист, що ви дійсно відпрацювали в нього більше року і підтвердить цю інформацію, коли до нього звернуться, то так.