Імміграція до Манітоби
-
Усім доброго ранку) Таке питання, може хтось стикався, або зараз теж з цим стикнувся. Чи дає якісь бали , як що після девʼятого класу закінчив технікум отримав диплом спеціаліста, тобто в технікумі вчився ще 3 роки але після девʼятого класу. Був у міграційного консультанта, він сказав що це рахується як просто школа, і це нуль балів. Невже диплом нічого не вартий? Чи то є так?
-
Ні,ще in process
-
Clb 5 or higher
-
CLB 5+
-
Тож нічого з цього немає ( як це їм пояснити ?
-
Це медичний універ і там трошки інакше, там немає бакалаврату а одразу магістратура і від цього в них публікації не є обовʼязковими та магістерську вони не пишуть
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, якщо я живу в Вінніпегу, чи можу я скористатися послугами консульства Україні в Едмонтоні? Бо кажуть ,що до Вінніпегу відносяться Торонто, і не знаю ,куди записатися,чи це не має значення ?
-
Є хтось хто відправляв такі квитки та все пройшло добре ?
-
Бо вони просять воєнний квиток
-
На скільки для IRCC важливо що в тебе зазначено що ти «непридатний в мирний час та обмежено придатний в воєнний час» ???Чи Достатньо цього їм буде ?
-
Після закінчення технікуму вам не могли видати диплом спеціаліста, може молодшого спеціаліста? Вам видавали атестат в технікумі? Треба рахувати скільки років ви навчалися в технікумі саме по спеціальності після закінчення шкільної програми. Це зазвичай 1 або 2 роки